Proje Tarihleri : 01 Nisan – 30 Kasım 2019
Yer : Epiquerez (İsviçre)
Gönüllü Sayısı : 2 (İki)
Son Başvuru : 11 Kasım 2018, saat 23.00

Başvurular sadece Pi Gençlik Derneği’ nin aşağıdaki bağlantıdan ulaşacağınız başvuru formu ile kabul edilmektedir. Projeye başvuru yapmak için formu indirip doldurduktan sonra aşağıda belirtildiği şekilde Pi Gençlik Derneği’ ne gönderilmelidir. Fotoğrafta dahil olmak üzere sadece tamamı doldurulan başvuru formları değerlendirmeye alınacaktır. Proje hakkında daha fazla bilgi için lütfen yine aşağıda yer alan bilgi paketini inceleyiniz.

Bilgi Paketi

Başvuru Formu İndir

Başvuru yapmak isteyen kişilerin yukarıdaki bağlantıdan indirdikleri başvuru formunu İngilizce olarak doldurduktan sonra en geç 11 Kasım 2018, saat 23.00’e kadar agh@pigenclikdernegi.org adresine göndermeleri gerekmektedir. Lütfen e-postanızın konu kısmına “AGH-110 İsviçre” yazınız. Başvuruların çok olmasından dolayı konu kısmı doğru şekilde yazılmayan başvurular diğer e-postalar arasında kaybolabilir ve değerlendirmeye alınmayabilir. Bu nedenle bu konuya lütfen dikkat ediniz.