Proje Başlangıç: Mart 2018
Yer : Gdynia, Polonya
Gönüllü Sayısı : 1 (Bir)
Son Başvuru : 15 Kasım 2017 saat 23.00

Proje kapsamında kabul edilecek gönüllü evcil hayvanlar ile terapi yapan bir vakfın faaliyetlerine destek verecektir. Ev sahibi vakıf, fiziksel, zihinsel engelli bireyler, diğer işlev bozuklukları ve hastalıklara maruz kalan insanlara yönelik köpekli terapi yöntemi uygulamaktadır. Aranan gönüllüler bu faaliyetler için sahibi kuruma destek verecektir. Gönüllülerin temel görevi, hastaralar ile iletişim, atölyeler ve grup oturumlarında çalışan görevlilere destek, bilgilendirme ve tanıtım materyalleri hazırlama ve yayma faaliyetlerini yürütmektir.

Başvuru Formu

Başvuru yapmak isteyen kişilerin yukarıdaki bağlantıya tıklayıp çevrimiçi formu doldurması yeterlidir. Formda gönderen kuruluş bilgilerinin sorulduğu alana Pi Gençlik Derneği’ nin bilgilerini yazmanız gerekmektedir. Eğer gönderen kuruluş alanına yazılması gereken bilgilere sahip değilseniz iletisim@pigenclikdernegi.org adresine özgeçmişinizi gönderip gerekli bilgileri talep edebilirsiniz.