Proje Tarihleri : Eylül 2018 – Haziran 2019
Proje Süresi : 9 Ay
Yer : Molfetta – Apulia (İtalya)
Gönüllü Sayısı : 2 (İki)
Son Başvuru : 17 Haziran 2018 saat 23.00

Açıklama
Proje yeri hakkında temel bilgiler bilgi paketinde yer almaktadır. Projenin Türkiye’ deki gönderen kuruluşu Pi Gençlik Derneği’dir. Koordinatör kurumun toplamda gönüllü aradığı 4 farklı proje bulunmaktadır. Diğer projeler için gönüllüler bulunduğundan dolayı başvuru formundaki ilk soruda yer alan 2 numaralı proje sizin için önceden işaretlenmiştir.

Bilgi Paketi

Başvuru
Başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceği başvuru formunu İngilizce doldurmaları ve aşağıdaki diğer belgeler ile birlikte en geç 17 Haziran 2018 saat 23.00’e kadar agh@pigenclikdernegi.org adresine göndermeleri gerekmektedir. Lütfen e-postanızın konu kısmına “AGH-45 İtalya” yazınız. Başvuruların çok olmasından dolayı konu kısmı doğru şekilde yazılmayan başvurular diğer e-postalar arasında kaybolabilir ve değerlendirmeye alınmayabilir. Bu nedenle bu konuya lütfen dikkat ediniz.

Başvuru Formuna Eklenecek Belgeler: İngilizce Europass CV (Fotoğraflı)

Başvuru Formu

Başvuru Sonrası Süreç
Son başvuru tarihine kadar hiçbir başvuru için işlem yapılmaz. Başvuru süresi dolduktan sonra tüm başvurular değerlendirmeye alınır. Başvuruların yoğunluğu nedeniyle sadece olumlu değerlendirilen adaylar ile irtibata geçilir. Bu süreç tahmini başvuruların kapanmasından sonraki 1 aylık süreyi kapsayabilir. Sorularınız için lütfen iletisim@pigenclikdernegi.org adresinden veya 0232 483 03 14 numaralı telefondan bizimle irtibata geçiniz.

One thought on “AGH-45 İtalya, Avrupa Gönüllü Hizmeti Çağrısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir