Pixel Team (Pi X Elçileri),

Pi Gençlik Derneği’ ni oluşturan, faaliyetlerin merkezinde yer alan ve gördüğünüz tüm çalışmaları yürüten ekibin adıdır.

Pixel Team ekibinde yer almak isteyen gençler derneğimiz tarafından yılda bir kez açılan bir çağrı üzerine başvuru yapar.  Başvurunun ardından dernek tarafından yapılan mülakat ile belirlenirler. Pixel Team yer almak isteyen kişilerin başvurudan itibaren en az 1 yıl dernek çalışmalarında aktif görev alacağını taahhüt etmeleri gerekir. Pixel Team içerisinde yer almaya hak kazanan gençler derneğimiz tarafından 3 haftalık bir oryantasyon eğitimine alınırlar. Bu eğitimleride başarıyla tamamlayan gençler Pixel Team de görev almaya başlar. Sizde Pixel Team’ de yer almak istiyorsanız derneğimizin sosyal medya hesaplarınızı düzenli olarak takip etmeli ve “Yeni Ekip Üyeleri” aranıyor çağrımızı gördüğünüzde başvuru yapmalısınız.