Begüm İntepeler – Başkan

1989 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü bitirdi. İki ortağı ile birlikte kurduğu dijital reklam ajansıyla İzmir’ deki yerel yönetimlere ve özel şirketlere kurumsal iletişim hizmeti sunuyor. Sivil toplum kapasite geliştirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Pi Gençlik Derneği’ nin yereldeki kamu kurumları ve ortaklıklarından sorumludur.

Nisa Akın – Başkan Yardımcısı

1987 yılında İzmir’de doğdu. 2009 yılında Ege Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi’ nde Pazarlama Yüksek Lisans programını 2012 yılında bitirdikten sonra, 2019 yılında aynı kurumda İngilizce İşletme Yönetimi Doktora eğitimini tamamladı. Halen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Sivil toplum kapasite geliştirme ve girişimcilik alanında projeler yürütmektedir

Şermin Topal – Genel Sekreter

1989 doğumlu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunudur. Gönüllülük çalışmalarına Lösev İzmir’ de başlayan Şermin daha sonra bu çalışmalarına gençlik alanında devam etme kararı almıştır. Farklı kurumsal firmalarda müşteri ilişkileri yönetiminde görev aldıktan sonra şuanda yine özel sektörde satış sorumlusu olarak çalışmaya devam etmektedir.

Seda Şahin – Sayman

1988 doğumlu, Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun. Öğrencilik döneminden sonra uzun süre giyim sektöründe görsel uzmanı olarak çalıştı. Özel sektörde çalıştığı dönemde gönüllü olarak dernek çalışmalarına destek Verdi. Daha sonra dernek üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi. Şuanda derneğin Finans ve mali işlerinden sorumlu.

Merve Decdeli – Yönetim Kurulu Üyesi

1984 doğumlu ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Mezuniyetinden sonra genç bir kadın girişimci olarak bir süre kendi işini yaptıktan sonra şuanda Sağlık Bakanlığı’ nda kamu görevlisi olarak çalışmaktadır. Gençlerin spor ve sağlıklı yaşam konulu projelerinden sorumlu olarak dernekte görevler üstlenmiştir. Derneğimize gönüllü olarka katılan Merve, 2018 yılında yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiştir.