Proje Tarihleri : 15 Kasım 2019 – 30 Ağustos 2020
Yer : Scotts Hill, East Carleton, Norwich (İngiltere)
Gönüllü Sayısı : 1 (Bir)
Son Başvuru : 03 Şubat 2019, saat 23.00

TÜRKİYE’ den çok fazla başvuru yapılmasından dolayı 7 Ocak 2018 tarihinden itibaren Türkiye’ den yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Pi Gençlik Derneği’ nin gönderen kuruluş olduğu bu proje hakkında temel bilgiler aşağıdaki bilgi paketinde mevcuttur. Bu proje ile beraber aynı anda İngiltere’ de farklı ev sahibi kurumlara ve farklı faaliyet dönemlerine ait toplam 7 proje duyurusu yayınlanmıştır. Derneğimizin şu anda açık olan ve gönüllü aradığı tüm AGH projelerine aşağıdaki “Diğer Açık AGH Çağrıları” bağlantısından ulaşabilirsiniz. İngiltere projelerinde başvuru sadece çevrimiçi form ile alınmaktadır. Ayrıca adayların değerlendirme sürecinde sadece bu formda verilen yanıtlara göre seçim yapılacaktır. İngiltere projelerinin hepsi farklı yerlerde olmasının yanı sıra projelerin ortak noktası, tüm projeler (AGH-86, AGH-87, AGH-88, AGH-89, AGH-90, AGH-91 ve AGH-92) öğrenme güçlüğü çeken veya fiziksel engeli olan veya her iki grubada giren bireylere yönelik faaliyetler içermektedir. Lütfen bu faaliyetlerin ciddiyetini ve sorumluluklarını iyice kavradıktan sonra başvuru yapınız. Her bir proje için daha detaylı bilgiyi projeye ait bilgi paketinde (aşağıdaki bağlantıda) bulabilirsiniz. Projeye kabul edilen gönüllüler söz konusu hedef kitleyi oluşturan bireyler ile tek başlarına faaliyet yürütmeyecektir. Bu konuda çalışan profesyonellere/uzmanlara destek olmak için görev alacaklar. Tüm projeler için aranan ortak gönüllü profili; proje konusunda motivasyonu yüksek ve proaktif gençlerdir.

Bilgi Paketi

Online Başvuru Formu

Diğer Açık AGH Çağrıları

Başvuru yapmak isteyen kişilerin sadece yukarıdaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz “Online Başvuru Formu” nu doldurmaları yeterlidir. Ayrıca CV ya da motivasyon mektubu gönderilmesi GEREKMİYOR. Lütfen yukarıdaki açıklamaların ve bilgi paketi içeriğinin tamamını okumadan başvuru yapmayınız.
Başvuru formunda ki 8. soruya yanıt olarak EVET deyip aşağıdaki bilgileri yazmalısınız;
Pi Youth Association (Pi Gençlik Derneği)

contact.person@pigenclikdernegi.org