Proje Tarihleri : 01 Eylül 2020 – 31 Ağustos 2021
Yer : Leipzig (Almanya)
Gönüllü Sayısı : 10 (On)
Son Başvuru : 21 Şubat 2020, saat 23.00

Pi Gençlik Derneği’nin Almanya’daki ortağı koordine ettiği dokuz farklı ev sahibi kuruluş için toplam 10 gönüllü aramaktadır. Tüm projelerin başlangıç tarihi aynı olmakla beraber gönüllüler farklı ev sahibi kuruluşlarda farklı faaliyetlerde bulunacaktır. Lütfen ilgilendiğiniz projenin detaylarını bilgi paketinde bulunuz ve online başvuru formunu doldurun. Başvuru formunu doldururken gerekli olacak gönderen kuruluş bilgileri yine bilgi paketinin içinde bulunmaktadır.

Bilgi Paketi

Başvuru yapmak isteyen kişilerin bilgi paketinde bağlantıları yer alan online başvuru formunu yine bilgi paketinde belirtilen son başvuru tarihine kadar doldurması gerekmektedir. Online başvuru formu her bir proje için ayrı ayrı doldurulmalıdır. Dileyen adaylar birden fazla projeye veya hepsine başvuru yapabilir. Online başvuru formunu doldururken gerekli olacak gönderek kuruluş (supporting organization) bilgileri yine bilgi paketinde yer almaktadır.

Son başvuru tarihine kadar hiçbir başvuru için işlem yapılmaz. Başvuru süresi dolduktan sonra tüm başvurular değerlendirmeye alınır. Başvuruların yoğunluğu nedeniyle sadece olumlu değerlendirilen adaylar ile irtibata geçilir. Bu süreç tahmini başvuruların kapanmasından sonraki 1-2 aylık süreyi kapsayabilir. Sorularınız için lütfen iletisim@pigenclikdernegi.org adresinden veya 0232 483 03 14 numaralı telefondan bizimle irtibata geçiniz.

5 thoughts on “ESC-038 Almanya, ESC Gönüllülük Projesi Katılımcı Çağrısı